Acasa Ford Magna International a inaugurat la Craiova o fabrica de componente de exterior pentru Ford

Magna International a inaugurat la Craiova o fabrica de componente de exterior pentru Ford

de Vlad Barza

Magna a inaugurat fabrica de la Craiova (sursa - Magna International)

Compania canadiana Magna International a inaugurat pe paltforma Ford Craiova o uzina unde lucreaza 100 de persoane la activitati precum injectie mase plastice, vopsire si montaj pentru modelul B-Max. Fabrica Magna se intinde pe 13.000 metri patrati (mp) si produce zilnic componente de exterior pentru 485 de masini B-Max, in curand urmand sa se ajunga la 511/zi. Compania spune ca investeste 20 milioane dolari la Craiova, a unde a inchiriat spatiul pe 20 de ani.

Magna International, prin divizia sa Magna Exteriors and Interiors (MEI), a inaugurat in interiorul uzinei Ford Craiova o unitate de productie care face barele fata si spate ale Ford B-Max, precum si diverse alte componente ornamentale de exterior pentru aceasta masina.

Unitatea produce in volume mari de la final de iunie si contine si o linie de vopsire complet automatizata care duce la cresterea productivitatii.

Magna Exteriors and Interiors Corp, o unitate operationala a Magna International Inc., este un furnizor global integrat de componente exterioare si interioare pentru automobile. Compania construieste si proiecteaza componente pentru partea din fata si spate a automobilului; componente de etanseizare; ornamente pentru exterior; panouri compozite clasa A; componente exterioare pentru plafon; sticla stratificata; componente de rigidizare pentru capota si sasiu; componente structurale; componente pentru peretii laterali si ornamente; componente din habitaclu; sisteme de asezare si prindere a marfurilor; precum si componente de interior pentru plafoane pentru pietele de autoturisme, camioane comerciale, consumatori finali si industriale.

Magna International are 115.000 de angajati pe plan mondial.

Lasa un comentariu