Acasa Foto FOTO: Asa arata a treia generatie a broscutei decapotabile, noul Volkswagen Beetle Convertible

FOTO: Asa arata a treia generatie a broscutei decapotabile, noul Volkswagen Beetle Convertible

de Adrian Mitrea

Volkswagen Beetle Cabriolet (sursa - Volkswagen)

Volkswagen a prezentat primele fotografii si informatii despre a treia generatie a Beetle Convertible, care va fi disponibila din primavara anului 2013. Originalul Beetle Convertible (type 15) a fost lansat in 1949 si pana in 1980 a fost comercializat in 330.000 exemplare, iar a doua generatie a venit in 2002, insa a avut un succes comercial mai redus, raportat si la perioada mai scurta de comercializare.

Noul Beetle Convertible ofera loc pentru patru pasageri, are un portbagaj de 225 litri, iar bancheta spate este rabatabila in bucati simetrice.

click aici pentru galeria foto

Acoperisul este din material textil, asa cum au avut toate masinile Beetle decapotabile, si poate fi coborat si ridicat in 10 secunde, inclusiv in mers pana la viteze de 50 km/h.

Pentru noul Beetle Convertible sunt sapte motorizari disponibile, cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1,2 si 2 litri si puteri intre 105 Cai Putere (CP) si 200 CP.

A treia generatie a Volkswagen Beetle Convertible debuteaza in premiera mondiala la Salonul Auto de la Los Angeles (28 noiembrie-9 decembrie).

0-100.ro a publicat in februarie 2012 un test drive cu noul Volkswagen Beetle. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Lasa un comentariu