Acasa Personalitati Fondatorul Better Place, Shai Agassi, inlocuit din functia de director general cu seful filialei din Australia

Fondatorul Better Place, Shai Agassi, inlocuit din functia de director general cu seful filialei din Australia

de Adrian Mitrea

Shai Agassi - Ehud Olmert - Carlos Ghosn (sursa - Better Place)
Shai Agassi - Ehud Olmert - Carlos Ghosn (sursa - Better Place)

Shai Agassi, fondatorul Better Place – organizatie care si-a propus sa faca masinile electrice cel putin la fel de viabile ca cele diesel sau pe benzina –, a fost inlocuit din functia de director general executiv (CEO) cu CEO-ul filialei din Australia a Better Place, Evan Thornley, informeaza Automotive News.

Presa israeliana noteaza ca Shai Agassi a fost inalturat de la conducerea companiei pentru ca Better Place a pierdut aproape 500 milioane dolari de cand a fost infiintata. In primul semestru din 2012 pierderile au fost de 132 milioane dolari, in crestere de la 74 milioane dolari cat erau in perioada echivalenta din 2011.

Agassi va ramane membru al consiliului de conducere.

Better Place, organizatie cu un obiect de activitate ceva mai abstract la inceput, isi spune acum „furnizor global de infrastructura pentru masini electrice”. Better Place are 20 de statii care schimba acumulatorii masinilor electrice in Danemarca si 40 in Israel.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre