Acasa Industrie Seful Grupului Volkswagen, Martin Winterkorn, rasuceste cutitul in rana industriei auto franceze, la ea acasa

Seful Grupului Volkswagen, Martin Winterkorn, rasuceste cutitul in rana industriei auto franceze, la ea acasa

de Adrian Mitrea

Martin Winterkorn (sursa - Volkswagen Group)

„Noi credem si demonstram ca Europa este si va ramane o putere industriala globala”, a declarat Martin Winterkorn, director general executiv (CEO) al Grupului Volkswagen, la Paris, intr-un moment in care industria auto franceza traverseaza o criza profunda. „Indiferent ce se va intampla in industria auto, sunteti pe maini bune cu Volkswagen Group”, a adaugat Winterkorn.

Constient de puterea grupului auto pe care il conduce, Martin Winterkorn a fost mai sigur pe el si mai transant ca niciodata, coborand dintr-un Volkswagen Golf VII cu un discurs puternic.

„Avem masinile potrivite, la momentul potrivit, in locul potrivit. Pare simplu, dar va explic. Nu exista segment pe care sa nu-l acoperim si comercializam masini ale Grupului in 150 de piete. Pe scurt, Grupul Volkswagen este mai puternic ca niciodata”, a declarat Winterkorn in seara zilei de miercuri, 26 septembrie, in fata presei si a invitatilor veniti sa participe, la Paris, la Volkswagen Group Night – un eveniment grandios care a anuntat in avanpremiera principalele noutati ale Grupului Volkswagen pregatite pentru Salonul Auto de la Paris (27 septembrie-14 octombrie). 0-100.ro a participat la eveniment si a publicat un clip de sinteza pe care il poti revedea mai jos.

„Multi canta cantecul de lebada pentru industria auto europeana. Noi suntem contra curentului. Credem si demonstram ca Europa este si va ramane o putere industriala globala”, a adaugat Winterkorn.

Seful Grupului Volkswagen a precizat ca pana in 2014 vor fi lansate 140 de noi modele si derivate.

„Indiferent ce se va intampla in industria auto, sunteti pe maini bune cu Volkswagen Group. Avem masinile potrivite, la momentul potrivit, in locul potrivit”, a reluat Winterkorn in incheierea scurtului sau discurs.

Pe langa mesajul plin de incredere transmis de Winterkorn, aceste declaratii ale sale au o semnificatie cu atat mai puternica acum, cand industria auto franceza traverseaza o criza puternica. Grupul PSA Peugeot Citroen este mai afectat decat Renault, care se bucura de un curent de relativa stabilitate. AICI si AICI poti citi despre situatia ingrijoratoare pe care o traverseaza industria auto franceza.

Lasa un comentariu