Acasa Revista Presei Revista presei, 5 sept: Legendarul Land Rover Defender primeste mici modificari. Noua campanie de imagine pentru BMW in Romania

Revista presei, 5 sept: Legendarul Land Rover Defender primeste mici modificari. Noua campanie de imagine pentru BMW in Romania

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Vorayud Yoovidhaya, mostenitorul imperiului Red Bull, a fost arestat dupa ce a lovit cu Ferrari-ul sau motocicleta unui politist, care a decedat in urma ranilor suferite, informeaza automarket.ro.

Fosti proprietari auto, amendati abuziv de stat pentru rovinieta, titreaza capital.ro.

Land Rover Defender a fost vandut din 1983 pana in prezent sub aceeasi forma. De-a lungul timpului, masina a primit numeroase modificari minore ale exteriorului, interiorului si motorului, insa, in esenta, un Land Rover Defender produs astazi e la fel ca unul produs acum 29 de ani. Pentru modelul 2013, cei de la Land Rover au pregatit, din nou, o reimprospatare minora a Defender-ului, insa de aceasta data are o insemnatate simbolica mai ridicata. Anul viitor se vor sarbatori 30 de ani de cand Land Rover Defender se vinde sub acest nume, relateaza promotor.ro.

Opel vrea sa sporeasca potentialul sau de vanzari in Rusia, titreaza voom.ro.

Maserati ataca in forta un segment pe care l-a acoperit doar tangential, cel al sportivelor de lux cu 2 locuri. Informatii neoficiale, confirmate de un email trimis de Maserati clientilor sai si intrat in posesia jurnalistilor de la CarAdvice, demonstreaza acest lucru: „premiera mondiala a unui automobil care deschide noi frontiere in termeni de exclusivitate, performanta si stil”, se arata in buletinul care informeaza despre modelele care vor fi expuse la standul marcii, scrie autobis.ro.

O noua campanie de imagine BMW in Romania, titreaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu