Acasa Revista Presei Revista presei, 4 sept: Soferii de BMW sunt cei mai grosolani in trafic. Roman ar putea livra 100 de autobuze in Dubai

Revista presei, 4 sept: Soferii de BMW sunt cei mai grosolani in trafic. Roman ar putea livra 100 de autobuze in Dubai

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Anthony James Denny, fondatorul si proprietarul pachetului majoritar al AAA Auto, vrea sa vanda compania, dupa circa 20 de ani de la crearea acesteia. Denny detine in acest moment 77% din AAA Auto Group N.V., cu sediul in Olanda, compania fiind listata pe bursele din Praga si Budapesta, scrie autobis.ro.

Roman ar putea livra peste 100 de autobuze in Dubai, titreaza Ziarul Financiar.

Volvo V40, prima masina cu airbag pentru pietoni, a devenit cel mai sigur automobil din istorie, conform testelor EuroNCAP, informeaza voom.ro.

Surprinzator? Conducatorii de autoturisme BMW sunt considerati ca fiind cei mai grosolani si agresivi soferi in trafic, potrivit unui sondaj realizat de Clubul auto german ADAC printre proprietarii de autoturisme, relateaza postul de radio BFM, citat de Agerpres, relateaza capital.ro.

Toyota Aygo Connect este o propunere atractiva pentru tinerii care prefera gadget-urile in automobil. Versiunea speciala vine cu ecran de 4.3 inch detasabil, relateaza automarket.ro.

Ce poti face daca nu ai 2 milioane de dolari si totusi iti doresti foarte mult un Lamborghini Reventon? Simplu: poti face unul din fiare vechi. Exact, potrivit promotor.ro.

Lasa un comentariu