Acasa Revista Presei Revista presei, 9 aug: Loredana Groza e imaginea Volvo V40 in Romania. Reduceri la masinile executate silit

Revista presei, 9 aug: Loredana Groza e imaginea Volvo V40 in Romania. Reduceri la masinile executate silit

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Primul Volvo V40 din Romania poate fi vazut deja pe strazile din Bucuresti, la volanul sau se afla Loredana Groza. Vedeta este imaginea acestui nou model Volvo in Romania, potrivit promotor.ro.

Fiscul si firmele de leasing aduc reduceri de pana la 30% la masinile executate silit, titreaza autobis.ro.

Ce „statut” are brandul de Mioveni in Europa: in Franta Dacia se bate cu Ford si Opel, in Spania cu Skoda, iar in Italia cu Chevrolet, titreaza Ziarul Financiar.

Clark Gable, cunoscutul actor din „Gone with the wind”, a fost un pasionat al masinilor exclusiviste. Exemplarul sau Duesenberg JN, produs in doar patru copii, va fi licitat pentru 9 milioane de dolari, scrie Automarket.ro.

CFR Calatori analizeaza introducerea, incepand din 2013, a unui serviciu de transport auto, care sa asigure transportul complementar celui feroviar realizat de companie, totul in acelasi bilet de tren, a declarat directorul general al companiei, Stefan Roseanu, pentru Agerpres, informatie preluata de capital.ro.

Lasa un comentariu