Acasa Revista Presei Revista presei, 2 aug: Dealerul Di-Bas vrea sa se extinda in Ungaria. AutoItalia lanseaza propriul serviciu de asistenta rutiera

Revista presei, 2 aug: Dealerul Di-Bas vrea sa se extinda in Ungaria. AutoItalia lanseaza propriul serviciu de asistenta rutiera

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Dealerul auto Di-Bas, care comercia­li­zea­za pe piata locala marcile Opel si Chevrolet, vrea sa achizitioneze un centru auto din Un­garia, situat in apropiere de Budapesta, informeaza Ziarul Financiar.

Producatorii germani, acuzati de masluirea statisticilor de vanzari de masini noi, titreaza promotor.ro.

Modelele Fiat vor dispune de un nou sistem multimedia cu touchscreen, relateaza autobis.ro.

Inmatricularile de autoturisme Dacia au inregistrat in iulie cea mai mare crestere din Franta, de 99,5%, la 9.128 de unitati, dar in primele sapte luni sunt in declin cu 3,8%, la 50.307 unitati, pe o piata aflata de asemenea in scadere, potrivit MEDIAFAX.

AutoItalia Assistance ofera asistenta rutiera atat pentru Romania cat si pentru intreaga Europa. Serviciul costa 12 euro fara TVA pe an pentru asistenta in caz de avarie, tractare, recuperare Off Road, asistenta prin telefon, depozitare/parcare, scrie informatiiauto.ro.

Compania Lubexpert, distribuitor autorizat de lubrifianti Exxon Mobil in Romania, anunta intrarea pe doua noi piete, Ungaria si Slovacia, informeaza wall-street.ro.

Lasa un comentariu