Acasa Foto VIDEO, FOTO: Transfagarasan-ul, parcurs in 4 minute cu Porsche Boxster S

VIDEO, FOTO: Transfagarasan-ul, parcurs in 4 minute cu Porsche Boxster S

de Adrian Mitrea

Coloana Porsche Performance Drive 2012 pe Transfagarasan (sursa - Florin Vitzman)

Transfagarasan, unul dintre cele mai frumoase drumuri pentru condus din Romania si Europa, a fost pe 26 iulie gazda Porsche Performance Drive 2012. Iata cum arata acest drum-simbol al Romaniei parcurs in patru minute cu noul Porsche Boxster S.

Boxster S livreaza 315 Cai Putere (CP) si un cuplu maxim de 360 Newton-metru (Nm) dintr-un motor de 3,4 litri, pe benzina, aspirat, montat central. Masina accelereaza pana la 100 km/h in 5 secunde cand este echipata cu transmisia optionala PDK, cu dublu ambreiaj. Pe larg despre noul Porsche Boxster poti citi AICI.

Transfagarasan-ul este promovat si pe pagina de Facebook a Porsche (albumul cu Transfagarasan are peste 14.000 Like-uri si peste 1.600 Share-uri), care are peste 4,3 milioane de fani, precum si pe situl special creat pentru Porsche Performance Drive 2012, unde Transfagarasan-ul este prezentat ca „the best driving road in the world”.

Pe Transfagarasan au trecut, pe 26 iulie, 22 de masini Boxster S si 911 Carrera S, impartite in doua grupe de cate 11 masini fiecare.

click aici pentru galeria foto

Lasa un comentariu