Acasa Revista Presei Revista presei, 30 iul: Cheltuieli nejustificate de sute de milioane euro la Transporturi. Opel va aduce noi derivate ale micului Adam

Revista presei, 30 iul: Cheltuieli nejustificate de sute de milioane euro la Transporturi. Opel va aduce noi derivate ale micului Adam

de Vlad Barza

Revista Presei
Revista Presei

Companiile din subordinea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii au cheltuit sute de milioane de euro fara respectarea legislatiei sau nejustificat, in perioada 2009-martie 2012, arata rezultatele rapoartelor Curtii de Conturi a Romaniei si ale auditului intern, citate de capital.ro.

Legea nr. 144/2012, care a intrat vineri in vigoare, stabileste ca fapta de a circula fara a detine rovinieta valabila este o contraventie continua si se sanctioneaza doar cu amenda. Actul normativ anuleaza reglementările vechi care stipulau ca cei care circula fara rovinieta trebuie sa plateasca si un tarif de despagubire, scrie autobis.ro.

Opel vrea sa faca din Adam un best-seller, asa cum Fiat si MINI au facut din modelele lor. Pentru asta, modelul german trebuie sa vina cu derivate noi de caroserie, scrie Automarket.ro.

General Motors lucreaza la un sistem de prevenire a accidentelor care va folosi semnalul telefoanelor mobile si receptorii wireless ale smatphone-urilor pentru a afla pozitia pietonilor sau a biciclistilor in zonele aglomerate, cu vizibilitate slaba, scrie ProMotor.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica-ma despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments