Acasa Revista Presei Revista presei, 24 iul: Soferii din transportul public sunt tot mai agresivi. BNR vrea cinci automobile de peste 750.000 euro

Revista presei, 24 iul: Soferii din transportul public sunt tot mai agresivi. BNR vrea cinci automobile de peste 750.000 euro

de Vlad Barza

Revista Presei

Numarul sesizarilor privind incalcarea regulilor de circulatie de catre soferii din transportul public de persoane, printre care maniera agresiva de conducere si depăşirile riscante, au crescut in ultima perioada, datele Politiei Romane indicand ca acestia au provocat 41 de accidente soldate cu trei morti si 58 de raniti grav, relateaza autobis.ro.

Seat vrea sa profite de pe urma capitalului de imagine adus de noua generatie Leon si face eforturi mari pentru a lansa rapid o varianta sportiva cu trei usi si una break, scrie Automarke.ro.

Banca Nationala a Romaniei (BNR) vrea sa cumpere in leasing operational cinci autoturisme, valoarea totala a contractului fiind estimata la 3,44 milioane lei (772.800 euro), fara TVA, informeaza Ziarul Financiar.

Ca urmare a evolutiilor cursului valutar cat si a cotatiilor internationale la produsele petroliere, Rompetrol şi Lukoil au anuntat o majorare semnificativa a preturilor la sortimentele de benzina si motorina comercializate. Cresterile sunt cam de 4-6 bani/litru, potrivit informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu