Acasa Romania Showroom-ul de lux pentru marcile Bentley, Porsche, Lamborghini si Audi va fi deschis in 2013, dupa circa patru ani de intarziere

Showroom-ul de lux pentru marcile Bentley, Porsche, Lamborghini si Audi va fi deschis in 2013, dupa circa patru ani de intarziere

de Adrian Mitrea

Showroom PIA (sursa - PIA Romania)
Showroom PIA (sursa - PIA Romania)

Porsche Inter Auto (PIA) Romania va finaliza in primul trimestru din 2013 lucrarile la showroom-ul de lux din Pipera dedicat marcilor Bentley, Porsche, Lamborghini si Audi, dupa mai bine de patru ani de intarziere. Inca din 2007 Porsche Romania a anuntat ca va investi circa 15 milioane euro in noul complex auto. La acea data inaugurarea era planificata pentru a doua parte a anului 2008, dar scaderea pietei a dus la o amanare pe o perioada nedeterminata a finalizarii  proiectului deja inceput.

Situat in zona Pipera din Bucuresti, centrul auto reprezinta o investitie de 15 milioane euro si are o suprafata construita de 10.000 metri patrati (mp), terenul avand o suprafata de 50.000 mp.

„Vom avea in curand ocazia sa punem la dispozitia clientilor nostri un showroom exclusivist, dotat la cele mai inalte standarde, cu adevarat reprezentativ pentru marcile de top ale Concernului Volkswagen. Este o investitie complexa si de durata, pe care ne bucuram sa o finalizam intr-o perioada in care piata auto are inca mult de recuperat, dar are o evolutie buna pe segmentul de lux”, a declarat directorul general al PIA, Dana Cortina.

Deschiderea noului centru auto, dedicat exclusiv marcilor de lux, este planificata pentru primul trimestru al anului viitor si va determina o regrupare a spatiului de expunere si vanzare detinut de companie in partea de nord a capitalei.

Astfel, marcile de volum ale Grupului Volkswagen vor fi expuse in cadrul dealership-ului Porsche Bucuresti Nord, in timp ce Audi si Porsche vor fi reprezentate, alaturi de Bentley si Lamborghini, in noul spatiu. Acesta va cuprinde si un showroom de autoturisme rulate de lux, comercializate prin Weltauto, dar si parcari extinse si ateliere de service dedicate marcilor respective.

„Noua organizare a marcilor reflecta mai bine segmentarea portofoliului nostru, acordand, de exemplu, un spatiu de expunere adecvat tuturor modelelor Audi sau modelelor Porsche care urmeaza sa se lanseze anul viitor, Cayman si Macan. Odata cu aparitia modelului Macan, care are sanse sa devina un best-seller, preconizam ca, pana in 2015, volumul de automobile marca Porsche vandute se va dubla, asa incat am considerat ca vom avea nevoie de expunere si prezentare extinsa atat pentru acestea, cat si pentru celelalte marci de lux ale grupului”, a spus Dana Cortina.

Porsche Inter Auto a primit finantarea necesara finalizarii investitiei si a inceput lucrarile necesare de amenajare pentru viitorul centru auto.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor cinci centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si Seat. Porsche Inter Auto este importator si distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley, Lamborghini si Porsche in Romania, pentru aceasta din urma comercializand in prezent modelele Cayenne, Panamera, 911 Carrera, Boxster si Cayman.

Dana Cortina (sursa - Porsche Romania)
Dana Cortina (sursa - Porsche Romania)

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre