Acasa Design Rolls-Royce are un nou sef de design, Giles Taylor, care a lucrat in trecut pentru Jaguar

Rolls-Royce are un nou sef de design, Giles Taylor, care a lucrat in trecut pentru Jaguar

de Adrian Mitrea

Giles Taylor (sursa - Rolls-Royce)

Rolls-Royce a anuntat ca incepand cu 1 iulie are un nou sef de design in persoana lui Giles Taylor, venit in companie in 2011 ca sef de design exterior, inlocuindu-l asfel pe Ian Cameron, care se va retrage din activitate in 2013.

Britanicul Giles Taylor, 44 ani, a lucrat anterior pentru Jaguar, fiind responsabil de doua modele. El a venit la Rolls-Royce in 2011, ca sef de design exterior.

Din pozitia pe care o va ocupa de la 1 iulie 2012, Giles Taylor ii va rapora direct lui Adrian van Hooydonk, seful de design al intreg Grupului BMW.

Ian Cameron, care este seful de design al Rolls-Royce din 1999, va ramane in cadrul Grupului BMW pana in 2013, cand se va retrage din activitate. Cameron lucreaza la BMW din 1992 si a condus echipele de design pentru mai multe modele ale marcii, cum ar fi Seria 3, Z8, dar si pentru Range Rover.

Sub condeiul sau, Rolls-Royce a lansat Phantom in 2003 si toate derivatele din acest, plus modelul Ghost si derivatele sale.

0-100.ro a publicat in aprilie 2012 un test drive tip prima impresie cu Rolls-Royce Ghost. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Lasa un comentariu