Acasa Dacia Fotografii spion cu Dacia Sandero 2, cu trei luni inaintea prezentarii oficiale de la Paris

Fotografii spion cu Dacia Sandero 2, cu trei luni inaintea prezentarii oficiale de la Paris

de Vlad Barza

(sursa -autoblog.it)

La doar cateva zile dupa publicarea unor fotografii spion cu noul Logan ce va fi prezentat in 2013, italienii de la autoblog.it publica si un set de poze cu noul Sandero, model care va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris ce debuteaza pe 29 septembrie. La fel ca si la pozele cu Logan, si cele cu Sandero ne arata o masina puternic camuflata din care se pot distinge putine detalii. Vanzarile Sandero au scazut semnificativ in ultimii doi ani, astfel ca o improspatare este foarte necesara.

Autoblog.it noteaza ca noua generatie Sandero va fi diferita atat la nivelul grilei radiatorului, cat si la stopuri, iar la interior materialele vor fi de calitate mai buna.

Hatchaback-ul Sandero, lansat in Europa in primavara lui 2008, va fi reinnoit la salonul de la Paris (29 sepetemnbrie-14 octombrie), cand vom avea parte nu de o simpla restilizare, ci de o noua generatie, spunea in martie, la Salonul Auto de la Geneva, Carlos Tavares, al doilea om ca importanta in Renault.

In luna mai, designerul gamei Entry a Renault, David Durand, declara pentru 0-100.ro ca aproape s-a terminat lucrul la masinile care vor inlocui Sandero si Logan, iar acestea vor prelua designul interior al Lodgy.

El a dezvaluit ca noile masini Dacia vor prelua designul frontal al Lodgy, precum si designul interior al acestui model, in ceea ce priveste volanul, plansa de bord si instrumentele din spatele volanului.

„Vrem sa ne concentram pe cateva elemente definitorii pentru sofer si postul de condus. Este vorba despre plansa de bord cu MediaNav, schimbatorul de viteze, volanul si ceasurile de bord”, a apus Durand.

Vanzarile Sandero au avut de suferit dupa lansarea Duster iar anul trecut in Romania s-au vandut aproximativ 2.500 de masini Sandero fata de peste 7.000 Duster. In prezent pe plan local preturile Sandero sunt cuprinse intre 7.300 si 11.700 euro, cea mai scumpa fiind versiunea Stepway cu motor 1,5 dCi 90 CP.

Lasa un comentariu