Acasa Revista Presei Revista presei, 18 iun: Audi a ocupat primele trei locuri in cursa de 24 ore de la Le Mans. Dacia ofera 7 ani garantie in Marea Britanie

Revista presei, 18 iun: Audi a ocupat primele trei locuri in cursa de 24 ore de la Le Mans. Dacia ofera 7 ani garantie in Marea Britanie

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Audi a dominat editia 2012 a cursei de 24 de ore de la Le Mans ocupand toate cele trei pozitii ale podiumului. Victoria a revenit echipajului Lotterer / Treluyer / Fassler pe un Audi e-tron hibrid. Este prima data in istorie cand cursa de la Le Mans este castigata de un hibrid, informeaza Automarket.ro.

Dacia va oferi sapte ani de garantie, dar nu oriunde, ci numai in Marea Britanie, acolo unde marca romaneasca se va lansa incepand cu 28 iunie, relateaza promotor.ro.

EuroNCAP, organizatie europeana de evaluare a autovehiculelor noi, a publicat rezultatele studiului privind disponibilitatea sistemelor de franare automata (AEB) pe masinile noi, care intervin in caz ca soferul nu este atent. Marcile Mercedes, Volvo si Jaguar au cele mai multe modele cu sisteme de franare de urgenta in standard sau optional, potrivit wall-street.ro.

In memoriam: 35 de ani de la nasterea Oltcit, Citroen-ul oltenesc, scrie autobis.ro.

Nu este M7, dar este cel mai sportiv Seria 7 – Alpina B7, titreaza Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu