Acasa Revista Presei Revista presei, 12 iun: Ferrari lanseaza accesorii pentru jucatori de golf. GHE-O Motors a mers la cel mai mare salon de vehicule off road din Europa

Revista presei, 12 iun: Ferrari lanseaza accesorii pentru jucatori de golf. GHE-O Motors a mers la cel mai mare salon de vehicule off road din Europa

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Toyota Prius reuseste performanse excelente pe piata de origine. Japonezii au pus modelul hibrid pe prima pozitie a vanzarilor auto timp de 12 luni consecutive. Pe locul al doilea e un alt hibrid Toyota: Aqua, informeaza Automarket.ro.

Singura companie romaneasca specializata in constructia de vehicule off-road de competitie, GHE-O Motors, a participat saptamana trecuta la cel mai mare salon auto de vehicule off-road din Europa, Abenteuer Allrad Messe, din Bad Kissingen, un eveniment care a gazduit peste 200 de expozanti din domenii precum vehicule off-road, ATV-uri, camionete 4×4, pick-up-uri, vehicule de desert, camioane, o zona de carvaning, cu echipamente de expeditie si structuri diverse specializate, relateaza autobis.ro.

Afacerile din comertul auto au scazut in primele patru luni ale anului cu un procent 3,8%, potrivit datelor Institutului National de Statistica, citate de voom.ro.

Ferrari lanseaza o colectie exclusivista dedicata jucatorilor de golf, titreaza Ziarul Financiar.

Grupul austriac de constructii Strabag a anuntat azi ca a primit un contract in valoare de 34,6 milioane euro pentru modernizarea unei portiuni din drumul national M2, transmite APA, informatie preluata de capital.ro.

Lasa un comentariu