Acasa Revista Presei Revista presei, 11 iun: Hyundai muta in Turcia productia micului i10. Ce masini au fotbalistii de la Euro?

Revista presei, 11 iun: Hyundai muta in Turcia productia micului i10. Ce masini au fotbalistii de la Euro?

de Vlad Barza

Revista Presei

Hyundai a anuntat ca va muta productia versiunii europene a lui i10 la fabrica din Turcia, unde il produce şi pe i20, pentru a face modelul mai atragator clientilor de pe aceasta piata, scrie Automarket.

Ce masini au cativa dintre cei mai tari fotbalisti prezenti la Euro 2012 Polonia – Ucraina? ProMotor vine cu o scurta lista care cuprinde modele diverse, de la Tesla Roadster, pana la Ferrari 458 Italia.

„2013 va fi un an exceptional pentru Renault in Franta. Acest lucru va fi valabil atat pentru marca Renault, cat si pentru Dacia”, a declarat directorul comercial de la Renault, Bernard Cambier, citat de Capital.

Saab ar putea avea un nou proprietar, la finalul procesului de faliment prin care a trecut, potrivit unor informații neoficiale. Cele mai multe date conduc către National Electric Vehicle Sweden, consorțiu format din două companii, una chineză și cealaltă japoneză, scrie Autobis.ro.

Lasa un comentariu