Acasa Lancia Lancia recheama in Romania 49 de masini Ypsilon, pentru posibile probleme de soft

Lancia recheama in Romania 49 de masini Ypsilon, pentru posibile probleme de soft

de Vlad Barza

Lancia Ypsilon (sursa - Lancia)

Marca italiana Lancia recheama prin intermediul importatorului AutoItalia 49 de masini model Ypsilon la care probleme de software pot duce la intunecarea tabloului de bord in anumite situatii. Printre marcile care au facut rechemari anul acesta in tara se numara Dacia, Mitsubishi, Honda, Porsche, Renault, Nissan si Chevrolet.


Lancia a demarat o actiune de recall pentru cel mai mic model al marcii fiindca este posibil ca in anumite situatii sa apara intunecarea panoului de bord in faza de pornire a masinii. Interventia de actualizare soft nu ar trebui sa dureze mai mult de 25 de minute si nu s-au inregistrat incidente in tara, se precizeaza in documentele inaintate autoritatilor de protectie a consumatorului.

Ypsilon este din 2011 produsa la uzina Fiat din orasul polonez Tychy unde este facut si micul 500. De la vanzari de sub 130.000 masini/an, marca Lancia vrea sa ajunga in trei – patru ani la vanzari de 300.000 unitati.

Printre marcile care au facut rechemari anul acesta in tara se numara Dacia, Mitsubishi, Honda, Nissan, Porsche, Renault si Chevrolet.

Lasa un comentariu