Acasa Romania Opel Romania are un nou director general, Cristian Milea, venit de la AutoItalia. Fostul sef al Opel pe plan local, Constantin Avromescu, a fost promovat in Germania

Opel Romania are un nou director general, Cristian Milea, venit de la AutoItalia. Fostul sef al Opel pe plan local, Constantin Avromescu, a fost promovat in Germania

de Adrian Mitrea

Cristian Milea (susa - Opel)

Cristian Milea, 42 de ani, s-a alaturat echipei Opel Romania incepand cu 1 iunie in calitate de director general (country director), avand in subordine echipele de vanzari, post-vanzari, marketing, PR, RND si financiar, a anuntat Opel Romania. Milea ii urmeaza lui Constantin Avromescu, recent transferat la sediul central al Opel Europe din Russelsheim, unde ocupa in prezent functia de Marketing Operations Manager.

Cristian Milea este fostul sef al retelei de dealeri AutoItalia, importatorul local al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Maserati, Infiniti, Abarth si Fiat Professional.

El are un istoric bogat in industria auto, cu o cariera de 17 ani in domeniu (business management, vanzari). Absolvent al Universitatii din Craiova, sectia Autovehicule Rutiere, si al unui Master in Antreprenoriat si Administrarea Afacerii, Milea a indeplinit rolul de Aftersales Dealers Coordinator Daewoo, ulterior alaturandu-se AutoItalia Group, unde a lucrat in ultimii 12 ani.

Cristian Milea este, de asemenea, implicat in activitatea Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile.

Lasa un comentariu