Acasa Revista Presei Revista presei, 21 mai: 8 mil. litri de benzina economisiti de proprietarii Chevrolet Volt. Angajati Dacia intra cu Duster in concurs offroad

Revista presei, 21 mai: 8 mil. litri de benzina economisiti de proprietarii Chevrolet Volt. Angajati Dacia intra cu Duster in concurs offroad

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Chevrolet a publicat o statistica a kilometrilor parcursi de clientii lui Volt doar in mod electric. Dupa 64 de milioane de kilometri bilantul este simplu: 8 milioane de litri de benzina economisiti, scrie automarket.ro.

Constructorul roman Dacia a anuntat ca va participa in Campionatul National de Off-Road cu doua automobile Duster preparate special, pe care vor concura mai multe echipaje proprii, din care vor face parte doar angajati ai Renault Group. Prima etapa este vineri, 18 mai, la Iasi, scrie autobis.ro.

Conceptul Universitatii din Michigan pentru SAE Supermileage va consuma doar 0,07 litri la 100 km, relateaza promotor.ro.

In Asia, Ford mizeaza pe India. China e prea „aglomerata”, titreaza capital.ro.

BMW intentioneaza sa deschida noi unitati de productie in lume, Mexic figurand printre optiunile retiunute, anunta agentia Reuters, citand surse apropiate dosarului, relateaza incomemagazine.ro.

Lasa un comentariu