Acasa Anvelope Continental lanseaza ContiForceContact, anvelopa special conceputa pentru masini tunate si de inalta performanta

Continental lanseaza ContiForceContact, anvelopa special conceputa pentru masini tunate si de inalta performanta

de Adrian Niculescu

ContiForceContact (sursa - Continental)

Producatorul german de anvelope Continental, unul dintre cei mai mari furnizori din lume pentru industria auto, a lansat anvelopa ContiForceContact, dedicata masinilor de inalta performanta. ContiForceContact este dezvoltata impreuna cu companii de tuning precum AC Schnitzer si TechArt.

Pentru performante maxime, Continental a folosit compusul patentat Black Chilli, care asigura un contact foarte bun intre pneuri si suprafata drumului pentru o aderenta cat mai buna, in timp ce designul unic macro-bloc ofera stabilitate excelenta in viraje, spune producatorul.

ContiForceContact ofera aderenta buna in conditii de uscat si garanteaza posibilitatea de a conduce sportiv, fiind o anvelopa ideala pentru pasionatii de viteza.

Cu toate ca este un pneu pentru uscat, santurile de scurgere bidirectionale de pe interiorul benzii de rulare permite si utilizarea pe pista umeda. Noile anvelope ContiForceContact sunt disponibile pentru jante de 18, 19 si 20 inch.

Concernul german Continental are 164.000 de angajati in 46 de tari si a avut anul trecut afaceri de 30,5 miliarde euro. Continental are in prezent peste 10.500 de angajati in Romania.

Lasa un comentariu