Acasa Revista Presei Revista presei, 14 mai: Fara Top Gear in 2012. Romania, printre tarile cu cel mai scump carburant din lume

Revista presei, 14 mai: Fara Top Gear in 2012. Romania, printre tarile cu cel mai scump carburant din lume

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Jeremy Clarkson a confirmat zvonurile potrivit carora Top Gear nu va oferi nici un episod nou anul acesta, cu exceptia celui de Craciun. Seria cu numarul 19 debuteaza in ianuarie 2013, informeaza Automarket.ro.

Jan Gijsen, presedintele Ford Romania: Craiova este locul unde sa fii acum in Europa, titreaza Ziarul Financiar.

Romania se numara printre tarile cu cel mai ridicat cost al benzinei din lume, calculat in functie de puterea de cumparare, potrivit unui studiu Bloomberg pentru 55 de tari, relateaza promotor.ro.

Grupul german care include marcile Mercedes-Benz si smart a invadat Berlinul, incepand de luna trecuta, cu masini disponibile prin programul de inchiriere Car2go. BMW, care pusese deja de ceva timp bazele unui sistem similar de car-sharing – „DriveNow” – se vede acum depasit numeric, scrie capital.ro.

Cifra afacerilor din segmentul comertului auto a scazut in primul trimestru cu 3,9 procente, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, citate de voom.ro.

Lasa un comentariu