Acasa Chevrolet Chevrolet lanseaza SUV-ul Trax, fratele mai mic al Captiva

Chevrolet lanseaza SUV-ul Trax, fratele mai mic al Captiva

de Adrian Mitrea

Chevrolet Trax (sursa - Chevrolet)

Chevrolet prezinta la Salonul Auto de la Paris din toamna SUV-ul de oras Trax, mai mic decat Captiva, care va fi comercializat in peste 140 de tari. Masina poate transporta cinci persoane si va ajunge in showroom-uri in primavara anului 2013, potrivit Chevrolet.

„Modelul Trax permite marcii Chevrolet sa patrunda in segmentul SUV-urilor de dimensiuni mici si ofera flexibilitatea, consumul redus de carburant si manevrabilitatea solicitate de soferii din orasele din intreaga lume”, a declarat Susan Docherty, presedinte si director general al Chevrolet Europe.

Desi alte detalii despre masina nu au fost comunicate, este de asteptat ca Trax sa fie construit pe platforma de clasa mica a General Motors, cea care sta la baza unor modele precum noul Chevrolet Aveo, noul Opel Corsa si Opel Mokka.

Pana la inceperea comercializarii lui Trax, Chevrolet aduce in showroom-uri in acest an Cruze station wagon (break) si limuzina Malibu.

Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari. Este cea de-a patra marca auto internationala in materie de vanzari si, de asemenea, una din marcile cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Infiintata in anul 1911 in SUA de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca si-a aniversat centenarul in 2011. In Europa, marca Chevrolet a fost relansata in 2005.

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu