Acasa Anvelope O companie finlandeza incepe constructia primului centru de teste auto care poate simula conditii de iarna pe tot parcursul anului

O companie finlandeza incepe constructia primului centru de teste auto care poate simula conditii de iarna pe tot parcursul anului

de Adrian Niculescu

 

Centru de teste acoperit (sursa - Test World Oy)
Centru de teste acoperit (sursa - Test World Oy)

Compania Test World Oy construieste in Finlanda un centru acoperit pentru testarea automobilelor si a anvelopelor in conditii de iarna indiferent de anotimp, adresandu-se diverselor companii din industria auto care puteau face teste in conditii de iarna doar cateva luni pe an. Prima faza de constructie a centrului va incepe in luna mai si va fi terminata pana la final de 2012.

A treia faza a proiectului, care va avea 30.000 de metri patrati, va fi completata pana la finalul anului 2015.

„Centrul nostru de testare in conditii de iarna disponibil pe tot parcursul anului va elimina unul dintre cele mai mari blocaje in testarea autoturismelor: dependenta de sezonul de iarna si vreme. Vom fi capabili sa oferim toate conditiile de test pe care industria auto le cere pe tot parcursul anului”, a spus presedintele centrului de teste, Harri Eskelinen.

Cu sediul in oraselul Inari din nordul Finlandei, Test World Oy este o companie cu capital integral privat, specializata in testarea de autovehicule si anvelope. Majoritatea operatiunilor sunt efectuate in localitatea Ivalo in timpul iernii unde compania are doua zone separate de testare.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica-ma despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments