Acasa Revista Presei Revista presei, 24 apr: Nissan prezinta sedanul Sylphy. Dacia Lodgy se vinde second hand mai scumpa decat noua

Revista presei, 24 apr: Nissan prezinta sedanul Sylphy. Dacia Lodgy se vinde second hand mai scumpa decat noua

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Constructorul Nissan a prezentat noul sau model global. Pe piata din China acesta se va numi Sylphy, in Australia va fi cunoscut sub numele de Nissan Pulsar iar clientii din America il vor putea comanda sub numele de Nissan Sentra, scrie voom.ro.

Asiguratorii auto din Romania ofera soferilor care au nesansa de a-si distruge complet masinile despagubiri reprezentand cel mult valoarea autoturismului la data producerii daunei, din care se scade valoarea epavei rezultate din accident, in timp ce, in alte parti, companiile de asigurari au ajuns sa ofere pagubitilor masini noi, relateaza autobis.ro.

Spaniolii de la Seat au prezentat facelift-ul lui Ibiza Cupra la Salonul Auto de la Beijing. Versiunea de performanta a lui Ibiza adopta schimbarile aplicate modelului pe care este bazata ti pastreaza motorul 1.4 TSI de 180 CP, potrivit Automarket.ro.

In anul 2010, Dacia Duster devenea primul model al producatorului roman de autoturisme care se vindea mai scump la mana a doua decat nou. Asta pentru ca timpul de livrare ajungea chiar si la mai mult de 7 luni, adica echivalentul timpului de livrare pentru un Ferrari. In 2012, acelasi lucru se intampla si cu Dacia Lodgy. Tot in Franta, scrie capital.ro.

Lasa un comentariu