Acasa Revista Presei Revista presei, 23 apr: Mercedes ar putea schimba sistemul de numire a masinilor. Descoperite arheologica pe autostrada Orastie-Sibiu

Revista presei, 23 apr: Mercedes ar putea schimba sistemul de numire a masinilor. Descoperite arheologica pe autostrada Orastie-Sibiu

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Mercedes-Benz vrea sa schimbe nomenclatorul modelelor sale, dupa cum reiese dintr-o serie de informatii din interiorul companiei, citate de mai multe publicatii germane. Motivul este dat de limitarea impusa de actuala scala de denumiri, in special cele cu doua si trei litere, scrie autobis.ro.

Cadillac prezinta noul „Super Cruise”, primul sistem semi-autonom de operare al modelelor constructorului american, relateaza voom.ro.

Un depozit de piese de bronz si fier datand din perioada epocii fierului a fost descoperit de specialistii Muzeului National de Istorie a Romaniei, in cadrul cercetarii arheologice preventive pe traseul autostrazii Orastie – Sibiu, informeaza Ministerul Transporturilor, scrie capital.ro.

Renault si Dacia au produs 300.000 de unitati ale modelului Duster. Dintre acestea, 265.000 au iesit in lume purtand sigla Dacia, potrivit Automarket.ro.

Inmatricularile Dacia in Europa au scazut cu 17% in T1, titreaza Ziarul Finanicar.

Lasa un comentariu