Acasa Citroen VIDEO, FOTO: Citroen DS5, intampinat in Romania de 400 invitati, printre care vedete de top. Preturile sunt intre 26.900 si 40.650 euro cu TVA

VIDEO, FOTO: Citroen DS5, intampinat in Romania de 400 invitati, printre care vedete de top. Preturile sunt intre 26.900 si 40.650 euro cu TVA

de Adrian Mitrea

Lansare Citroen DS5 in Romania (sursa - Citroen)

Citroen DS5, al treilea automobil din familia de modele cu aspiratii premium Distinctive Spirit (DS) a Citroen, a fost lansat oficial in Romania joi seara, 19 aprilie, in prezenta a 400 de invitati, printre care vedete de top din Romania: Dana Rogoz, Cabral si multi altii. Preturile sunt cuprinse intre 26.900 si 40.650 euro, inclusiv TVA, versiunea cea mai scumpa avand propulsie hibrida (diesel-electric).

La evenimentul de lansare, organizat in cladirea WillBrook, gazde au fost Razvan Simion si Dani Otil. Printre invitati s-au numarat vedete autohtone precum Laura Cosoi, Dana Rogoz, Madalina Draghici, Roxana Ionescu, Dana Nalbaru, Florin Groza si Mihai Sturzu de la HiQ, Andreea si Cabral Ibacka, Zoli Toth de la Sistem, Mihai Bobonete din Las Fierbinti, Roxana Vancea (Neata cu Razvan si Dani).

click aici pentru poze de la evenimentul de lansare

Cu DS5 Citroen vrea sa atraga persoane dinamice, aflate in cautarea unei noi abordari, moderne, a segmentului premium si a unei combinatii inedite de creativitate si tehnologie.

Masina este disponibila in Romania cu trei versiuni de echipare: Chic, So Chic si Sport.

Ca varf tehnologic, cel mai scump model dispune de sistemul hibrid denumit HYbrid4, dezvoltat de grupul PSA Peugeot Citroen pentru cele doua marci franceze. Este vorba de combinarea unui motor turbo diesel de 2 litri de 163 Cai Putere (CP) cu unul electric de 37 CP. Ansamblul dezvolta un total de 200 CP, iar tractiunea este integrala. Emisiile de dioxid de carbon masoara 99 de grame pe kilometru.

Ca elemente tehnologice noi pentru Citroen, DS5 este echipat cu un sistem de control inteligent al tractiunii, cu un sistem video de avertizare la schimbarea involuntara a benzii de rulare si cu un sistem automat de schimbare a intentisatii farurilor in functie de trafic. Citroen DS5 are la baza conceptul Citroen C-SportLounge si are o caroserie de 4,52 metri lungime si 1,85 metri latime.

Linia DS – prin care francezii vor sa se pozitioneze aproape de marcile premium – este compusa din DS3, DS4 si DS5 si este produsa in uzinele Citroen din Franta.

 click aici pentru poze oficiale cu Citroen DS5

Echipari Citroen DS5 in Romania (sursa - Citroen)

Preturi Citroen DS5 in Romania (sursa - Citroen)

comenteaza si pe clubcitroen si pe psaclub

Lasa un comentariu