Acasa Revista Presei Revista presei, 20 apr: Dieselul ameninta vanzarile de electrice si hibride in SUA. Aplicatie BMW pentru scolile de soferi

Revista presei, 20 apr: Dieselul ameninta vanzarile de electrice si hibride in SUA. Aplicatie BMW pentru scolile de soferi

de Adrian Niculescu

Revista Presei

BMW a dezvoltat o aplicatie de iPhone pentru elevii scolilor de soferi. sedintele practice la care participa acestia sunt evaluate si notate, iar ei pot studia traseul parcurs si observa greselile efectuate, scrie automarket.ro.

Cea de-a cincea generatie a compactei premium Infiniti G-Series, ce isi va face debutul in 2015, va renunta la platforma Nissan FM, in favoarea celei dezvoltate pentru noul Mercedes C-Class (2014), relateaza autobis.ro.

Vanzarile de masini diesel ameninta masinile electrice si hibride in SUA, scrie promotor.ro.

Grupul austriac OMV, actionarul majoritar al OMV Petrom, a deschis o actiune impotriva Guvernului la Curtea Internationala de Arbitraj de la Paris, solicitand rambursarea a 91,6 milioane lei pentru lucrari de ecologizare efectuate in perioada 2009-2010 si pentru care nu a primit banii de la buget, informeaza MEDIAFAX.

Cele mai proaste remake-uri de masini in 2012, titreaza money.ro.

Lasa un comentariu