Acasa Revista Presei Revista presei, 12 apr: Circa 20% din benzina comercializata in Grecia e contrafacuta. Un rus distruge un showroom cu masina

Revista presei, 12 apr: Circa 20% din benzina comercializata in Grecia e contrafacuta. Un rus distruge un showroom cu masina

de Radu Preda

Revista Presei

Producatorii auto germani Volkswagen si BMW si-au depasit propriile recorduri de vanzari pentru primul trimestru, intrucat cererea puternica pentru masini de lux din Statele Unite si China a sustinut vanzarile, compensand si evolutia mai slaba a pietei europene, potrivit Wall Street Journal, informatie preluata de MEDIAFAX.

Ultimele scumpiri din aceasta saptamana operate de Rompetrol si Lukoil au inversat raportul dintre pretul benzinei si cel al motorinei, in sensul ca din nou motorina a devenit mai ieftina decat benzina, scrie capital.ro.

Proiectul de rebranding al Grupului tiriac a obtinut doua premii in cadrul competitiei Transform Awards 2012, premiul Gold la categoria Best Rebrand by region: Eastern Europe si premiul Bronze la categoria Best Brand Consolidation, relateaza Ziarul Financiar.

Un rus a distrus un showroom cu masina pentru ca service-ul i-a intarziat lucrarea, potrivit Automarket.ro.

Peste 20% din benzina vanduta in Grecia este contrafacuta, titreaza autobis.ro.

Compania Televoice a anuntat lansarea noilor GPS -uri Evolio Mini si Evolio Preciso , GPS-uri cu ecrane de 4,3 respectiv 5 inchi, bazate pe cel mai nou receptor GPS, MSB 2521, produs de compania taiwaneza Mstar Semiconductor, informeaza voom.ro.

Lasa un comentariu