Acasa Revista Presei Revista presei, 5 apr: Noua fabrica de piese auto langa Timisoara. Toyota Aygo restilizata vine in Romania ca editie speciala

Revista presei, 5 apr: Noua fabrica de piese auto langa Timisoara. Toyota Aygo restilizata vine in Romania ca editie speciala

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Finantarile in leasing contractate pentru achizitia de vehicule au crescut cu 29% anul trecut, ajungand la o valoare de 917 milioane de euro la finele lui 2011, potrivit Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB), relateaza autobis.ro.

Toyota a adus in Romania editia speciala a modelului Aygo, botezata Mandarin, care va fi comercializata la un pret de pornire de 8.535 euro (TVA inclusa), se arata intr-un comunicat de presa al importatorului local, Toyota Romania, scrie money.ro.

Imposiblitatea de a restructura capacitatile de productie europene impinge companiile producatoare de masini catre prapastie. Aceasta este opinia lui Carlos Ghosn, seful grupului francez din care face parte si Dacia, scrie capital.ro.

Compania franceza MGI Coutier va construi o fabrica de componente auto in localitatea Ghiroda, de langa Timisoara, aceasta urmand sa fie inaugurata la sfarsitul lunii octombrie, in urma unei investitii de peste 5,5 milioane de euro, relateaza Ziarul Financiar.

In cadrul Festivalului de la Goodwood, casa de licitatii Bonhams va scoate la vanzare colectia lui Olav Glasius, un pasionat al modelelor Lotus si unul dintre cei mai mari colectionari ai brandului, scrie Automarket.ro.

Constructorul japonez promoveaza manevrabilitatea caracteristica modelului Mazda 2 prin asocierea acestei masini cu cascadoria clasica intitulata „Zidul mortii”, potrivit voom.ro.

Lasa un comentariu