Acasa Revista Presei Revista presei, 29 mar: Grupul Renault investeste 700 mil. euro in Romania. Apropierea alegerilor pune cu botul pe labe hingherii de masini

Revista presei, 29 mar: Grupul Renault investeste 700 mil. euro in Romania. Apropierea alegerilor pune cu botul pe labe hingherii de masini

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Investitiile Renault in Romania vor depasi in acest doua miliarde de euro, dupa ce grupul francez, proprietarul Dacia, a alocat pietei romanesti, in perioada 2000-2010, circa 1,63 miliarde de euro, a declarat, miercuri, Radu Mavrodin, director executiv resurse umane Groupe Renault Romania, scrie Ziarul Financiar.

Mihai Marinescu a confirmat miercuri ca va ramane in competitia Formula 2 si in 2012 pentru al treilea sezon consecutiv, relateaza Automarket.ro.

Opel a facut un transfer de valoare pentru postul de sef peste Vanzari, Marketing si Aftersale. Este vorba despreAlfred Rick, anterior vicepresedinte al Volkswagen China si presedinte al Skoda China, practic cel care a reusit sa introduca cu succes marca ceha pe cea mai mare piata a lumii, informeaza autobis.ro.

Afacerile firmelor bucurestene de ridicari auto s-au temperat considerabil pe fondul brizei alegerilor locale. Numai trei primarii de sector mai pun in aplicare hotararile privind ridicarile auto. E adevarat, nimeni nu deplange situatia societatilor in cauza. Ultimul bilant fiscal al afacerilor „hingherilor” auto arata ca la nivel de Capitala aceasta activitate a cumulat venituri de aproape 40 de milioane de euro, relateaza finantistii.ro.

Jeep a lansat un preview cu sase noi concepte pe care le va prezenta in weekendul care urmeaza, in cadrul raliului Easter Jeep Safari. Toate modelele au fost realizate impreuna cu divizia Mopar a grupului Chrysler, potrivit promotor.ro.

Lotus si Mansory, parteneriat pentru viitoarele modele, titreaza voom.ro.

Lasa un comentariu