Acasa Media S-a lansat Autobis, primul portal de licitatii cu masini noi si rulate din Romania

S-a lansat Autobis, primul portal de licitatii cu masini noi si rulate din Romania

de Adrian Mitrea

Logo AUTOBIS (sursa - autobis.ro)

Primul portal de licitatii cu masini noi si rulate din Romania, Autobis, a fost lansat miercuri, 14 martie, iar pe viitor exista intentii pentru a extinde ideea in alte 16 tari, primele fiind Franta, Germania si Belgia. Practic, noul sit intra in concurenta cu mai consacratele platforme de vanzari de autovehicule mobile.ro, autovit.ro si auto.ro.

Totusi, spre deosebire de acestea, AUTOBIS pune accentul pe licitatii descrescatoare si comercializeaza doar automobile noi si rulate provenite de la dealeri, nu si de la persoane fizice.

Noul portal are si o componenta editoriala, care cuprinde stiri si teste cu masini, redactorul-sef fiind Gabriel Dogaru, fost jurnalist auto la Saptamana Financiara. Alaturi de el mai lucreaza si Constantin Ciobanu, fost jurnalist auto la ProMotor, precum si alti cativa colaboratori.

AUTOBIS este marca inregistrata si proprietate a Vianeo Networks. Simis Link SRL, companie cu sediul in Romania, detine pe baza de franciza drepturile exclusive de utilizare a aplicatiei AUTOBIS si a sitului autobis.ro pe teritoriul tarii noastre. Directorul de dezvoltare al Vianeo Networks pe Europa este Alain De Wagter, iar directorul comercial al AUTOBIS este Mihai Micata, care a lucrat pe marketing si vanzari la dealerul Hyundai DAB Auto Serv.

Lasa un comentariu