Acasa Revista Presei Revista presei, 13 ian: Cel mai scump Porsche a costat 4,4 milioane dolari. Salariu dublu pentru seful Grupului Volkswagen

Revista presei, 13 ian: Cel mai scump Porsche a costat 4,4 milioane dolari. Salariu dublu pentru seful Grupului Volkswagen

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Un Porsche produs in 1973, 917/30 Can-Am, a punctat 4,4 milioane de dolari la o licitatie in Florida care a avut loc in ultimul week-end. Acesta este cel mai mare pret platit vreodata pentru un Porsche, relateaza fin.ro.

Directorul general al grupului Volkswagen, Martin Winterkorn, a primit pentru anul trecut un pachet salarial de 17,5 milioane euro, aproape dublu faţa de anul anterior, in contextul vanzarilor si profitului record, potrivit Financial Times (FT), informatie preluata de Ziarul Financiar.

Audi a obtinut un castig mediu de 12% pentru fiecare masina livrata, potrivit finantistii.ro.

Finantarile pentru achizitia de autovehicule second-hand pot fi mai scumpe decat cele pentru automobile noi, iar bancile pot impune unele limitari in privinta vechimii masinii sau a numarului de kilometri rulati, scrie autobis.ro.

Mercedes-Benz Sprinter castiga Arctic Van Test 2012, titreaza voom.ro.

Lasa un comentariu