Acasa Revista Presei Revista presei, 20 feb: UE aboleste masinile de lux. Cel mai mare showroom BMW din lume, in Abu Dhabi

Revista presei, 20 feb: UE aboleste masinile de lux. Cel mai mare showroom BMW din lume, in Abu Dhabi

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Planurile Uniunii Europene (UE) de introduce limite pentru emisiile de dioxid carbon ale autovehiculelor ar putea conduce la penalitati de pana la 40.000 de euro pentru masinile de lux cu motoare foarte puternice care nu intrunesc standardele, scrie MEDIAFAX.

Constructorii auto Volkswagen (VW) si PSA Peugeot Citroen intentioneaza sa profite de marinimia Bancii Centrale Europene (BCE), care ofera institutiilor bancare credite pe trei ani, scrie Financial Times, potrivit fin.ro.

Cei de la Top Gear spun ca noul Ford Focus RS va imparti motorul cu Mustang. Propulsorul va avea patru cilindri in linie si dezvolta peste 325 CP, scrie Automarket.ro.

Departamentul de marketing de la Ford a venit cu o idee interesanta pentru a promova noul Ford Mustang. Acesta a reusit sa „strecoare” in revista Sports Illustrated o reclama in care renumitul muscle-car apare alaturi de un model misterios, relateaza promotor.ro.

Luxul la el acasa: BMW deschide un showroom de 3,5 hectare in Abu Dhabi, titreaza Ziarul Financiar.

In prima zi dupa prezentarea noului crossover Model X, Tesla a inregistrat comenzi pentru 500 de unitati, informeaza voom.ro.

Lasa un comentariu