Acasa Bugatti VIDEO: Un Bugatti care a gonit cu peste 340 km/h pe drumurile publice scandalizeaza politia din Arizona

VIDEO: Un Bugatti care a gonit cu peste 340 km/h pe drumurile publice scandalizeaza politia din Arizona

de Vlad Barza

Bugatti Veyron (sursa - Autocar)

Sefii Politiei din statul american Arizona s-au aratat scandalizati de un clip in care un sofer a condus un Bugatti Veyron cu peste 340 km/h pe drumurile publice. Clipul a devenit viral pe YouTube, trecand de 1,2 milioane vizionari, iar la final soferul este oprit de o patrula de politie care ar fi vrut insa doar sa se uite la masina, sustine cel care l-a postat. Politistii din Arizona spun ca soferul teribilist ar trebui sa ajunga la inchisoare si adauga ca daca omul isi permite asa o masina cu siguranta are bani sa inchirieze un circuit.

In clipul de trei nimute filmat in 2009 este prezentat un Bugatti Veyron despre care se spune ca a facut sapte ture in care a ajuns la viteze de 345 – 360 km/h, nu foarte departe de viteza maxima a masinii: 407 km/h. Cel care a postat clipul sustine ca vitezele au fost atinse in Mexic, insa la finalul filmuletului masina este oprita de o patrula de politie din Arizona care, se mentioneaza in descrierea clipului, voia sa se uite la supercar-ul de peste un milion de dolari.

Reuters il citeaza pe Bart Graves, purtator de cuvant al Arizona Department of Public Safety care spune ca soferul a facut „o cascadorie incredibil de prosteasca”. El mai spune ca soferul ar merita sa fie aruncat in inchisoare si ca la banii lui ar fi putut sa-si inchirieze orice circuit ar dori.

La finalul filmuletului este afisat mesajul „Nicio pasare, reptila sau mamifer nu a avut de suferit. Toti cei implicati au avut calatoria vietii lor la 346 km/h.”

Lasa un comentariu