Acasa Chevrolet Chevrolet recheama in service 217 masini Cruze vandute in Romania, din cauza unor posibile scurgeri de motorina

Chevrolet recheama in service 217 masini Cruze vandute in Romania, din cauza unor posibile scurgeri de motorina

de Adrian Mitrea

Chevrolet Cruze (sursa - 0-100.ro)

Chevrolet a demarat o campanie de rechemare in service pentru 217 automobile Cruze vandute in Romania, an fabricatie 2010, deoarece pot aparea scurgeri de motorina pe la conducta de alimentare. Reparatia consta in inlocuirea conductei de combustibil, dureaza circa o ora si va fi facuta gratuit.

„A fost detectat ca unele autovehicule Chevrolet Cruze, an de fabricatie 2010, cu motor diesel, norma de poluare Euro 4, pot prezenta scurgeri de motorina pe la conducta de combustibil. Acest lucru este cauzat de o problema de fabricatie a furnizorului. In cazul in care sunt prezente scurgeri de combustibil, un miros puternic de motorina poate fi prezent in vehicul, motorul poate prezenta probleme de pornire sau mers neregulat”, se arata in invitatiile la service transmise de Chevrolet clientilor.

Durata interventiei este de aproximativ 60 minute, se verifica in prealabil daca autoturismul a fost deja remediat, si daca nu a fost, se inlocuieste conducta de combustibil, spune Chevrolet.

In tara noastra nu au fost inregistrate incidente. In 2011 Chevrolet a mai demarat o campanie de rechemare in service pentru 59 de masini Cruze, pentru posibile probleme la centurile de siguranta.

In 2010 Cruze a mai fost rechemat in service tot pentru posibile probleme la conductele de alimentare, precum si din cauza bateriei (pierderi de acid).

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu