Acasa Revista Presei Revista presei, 31 ian: Gura lumii conteaza in SUA pentru achizitiile de masini noi. Daimler e interesat de Kamaz

Revista presei, 31 ian: Gura lumii conteaza in SUA pentru achizitiile de masini noi. Daimler e interesat de Kamaz

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Un recent studiu al deja celebrei companii de consultanta J.D. Power a relevat faptul ca, in SUA, „gura lumii” este cel mai important factor de decizie pentru un potential cumparator al unei masini noi. Concluziile studiului, insa, pot fi generalizate si pentru restul lumii, relateaza promotor.ro.

Goodyear: Piata romaneasca de anvelope are un potential ridicat de crestere, la 15 milioane unitati, titreaza Ziarul Financiar.

Grupul auto german Daimler AG, al doilea mare producator mondial de camioane, este gata sa-si majoreze participatia pe care o detine la constructorul rus de camioane KamAZ pana la un pachet de control, a declarat luni directorul general de la holdingul de stat Russian Technologies, Sergei Chemezov, scrie capital.ro.

Lamborghini refuza sa copieze solutiile actuale de reducere a emisiilor si consumului si promite ca nu va recurge la ajutorul turbocompresoarelor pana la la finele deceniului, potrivit Automarket.ro.

Lasa un comentariu