Acasa Revista Presei Revista presei, 11 ian: Dacia Lodgy ramane lider in Trofeul Andros. Volkswagen a lansat Jetta hibrida in SUA

Revista presei, 11 ian: Dacia Lodgy ramane lider in Trofeul Andros. Volkswagen a lansat Jetta hibrida in SUA

de Adrian Mitrea

Revista Presei
Revista Presei

Cei doi romani care concureaza la Raliul Dakar la clasa moto continua parcursul bun: Mani Gyenes a urcat pe locul 19 in clasamentul general, iar Marcel Butuza ramane lider la clasa Maraton, informeaza Automarket.ro.

Proprietarii de masini care considera ca taxa auto platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din noul sistem de calcul pot cere statului restituirea diferentei, dar suma pe care trebuie sa o primeasca va fi redusa prin compensare cu eventuale datorii fiscale neachitate de acestia, scrie Ziarul Financiar.

Lasand in urma „armistitiul” incheiat cu ocazia Sarbatorilor, concurentii din Trofeul Andros au reluat ostilitatile pe circuitul de la Isola 2000. Dupa prima cursa, Alain Prost a reusit sa-si pastreze locul pe podium, ramanand in fruntea clasamentului general, potrivit capital.ro.

Competitia „North American Car and Truck of the Year” si-a desemnat castigatorii din 2012, acestia fiind noua berlina compacta de la Hyundai si cel mai mic Range Rover, potrivit promotor.ro.

Volkswagen Jetta Hybrid este propunerea germanilor pentru segmentul de modele hibride din SUA, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre