Acasa Mercedes-Benz Mercedes recheama in Romania aproape 400 de masini pentru posibile probleme la filtrul de combustibil

Mercedes recheama in Romania aproape 400 de masini pentru posibile probleme la filtrul de combustibil

de Vlad Barza

Mercedes-Benz Clasa C facelift 2011 (sursa - Daimler)
Mercedes-Benz Clasa C facelift 2011 (sursa - Daimler)

Mercedes recheama in Romania 383 de masini diesel din diverse modele pentru a verifica daca filtrul de combustibil are scurgeri si daca este nevoie sa fie inlocuit. Recall-ul cuprinde masi multe modele ale marcii, inclusiv Clasa C, E, S si G.

Sunt rechemate vehicule dotate cu filtru de combustibil (diesel) cu preincalzire modele clasele C, GLK, E, CLS, S, R, G, GL produse intre decembrie 2009 si iulie 2011.

Pe aceste vehicule pot aparea scurgeri la busonul de purjare al filtrului de combustibil cu preincalzire Acest defect poate sa apara in cazuri izolate din cauza variatiilor aparute in procesul de productie al furnizorului de inele de etansare.

Pierderile de combustibil pot fi constatate din cauza mirosului de motorina. In anumite cazuri, combustibilul se poate scurge pe sol iar aderenta pneurilor pe suprafata de rulare poate scadea, astfel încat manevrabilitatea vehiculului se poate modifica. Este posibila declansarea sistemului ESP.La service se va verifica filtrul de combustibil iar daca seobserva scurgeri de combustibil acesta va fi inlocuit.

Printre marcile care au mai facut recall in Romania anul acesta se numara  Dacia, Renault, Mazda, Fiat, Chevrolet, Nissan, Opel, BMW, Mitsubishi si Honda. Si Mercedes a mai facut un recall pentru 400 de masini ML la care puteau aparea probleme la cruise – control.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre