Acasa Hyundai Hyundai i40 are preturi cuprinse intre 25.238 si 27.594 euro cu TVA, in Romania. De Craciun importatorul da cadouri soferilor de Hyundai prin oras

Hyundai i40 are preturi cuprinse intre 25.238 si 27.594 euro cu TVA, in Romania. De Craciun importatorul da cadouri soferilor de Hyundai prin oras

de Adrian Mitrea

Hyundai i40 (sursa - Hyundai)

Limuzina coreeana de dimensiuni medii i40, disponibila in versiuni de caroserie break si sedan, a fost lansata in Romania la preturi cuprinse intre 25.238 si 27.594 euro cu TVA, a anuntat importatorul marcii pe plan local Hyundai Auto Romania. Compania spune ca inainte de Craciun, in zilele de 22 si 23 decembrie, doua masini Santa Fe inscriptionate cu mesajul „Cine spune ca Mos Craciun nu exista?”, vor colinda prin Bucuresti pentru a gasi soferi de Hyundai carora sa le ofere cadouri.

Conceput in intregime la centrul de cercetare si dezvoltare Hyundai din Germania, i40 reprezinta un indicator al progresului realizat de marca in ultimii ani si are misiunea de a seta un nou nivel de calitate si confort in gama Hyundai. Acest model concureaza cu masini ca Volkswagen Passat, Ford Mondeo si Opel Insignia.

click aici pentru galeria foto

In Romania este disponibila o singura motorizare, turbo diesel de 1,7 litri cu 136 Cai Putere (CP). Acest propulsor duce masina la 100 km/h in 10,3 secunde (10,6 secunde pentru break). La nivel european mai exista alte trei motorizari:

Benzina:

  • 1,6 litri, 135 CP
  • 2 litri, 177 CP

Diesel:

  • 1,7 litri, 115 CP

Intr-un segment in care modelele diesel reprezinta peste 75% din vanzarile la nivel european, Hyundai anticipeaza ca motorul de 1,7 litri, ce dezvolta 136 CP, va fi cea mai populara alegere, atat pentru cumparatorii privati, cat si la nivel de achizitie flote. Cumulat, Hyundai anticipeaza un raport de 65%/35% intre motoarele diesel si cele pe benzina in cazul modelului i40.

Masina beneficiaza de cea mai vasta garantie fara limita de kilometri disponibila in industrie: cinci ani de garantie integrala, transmisibila. Serviciului de garantie i se alatura si 5 de ani asistenta rutiera, precum si 5 ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Hyundai i40 are o lista cu dotari standard lunga, conform traditiei marcilor coreene. Modelul i40 este al cincilea model Hyundai care a obtinut, in mod consecutiv, 5 stele din 5 la testele Euro NCAP.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 11 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Preturi Hyundai i40 (sursa - hyundai-motor.ro)

Lasa un comentariu