Acasa Revista Presei Revista presei, 21 dec: Hyundai i30 ar putea primi o versiune de inalta performanta. Motoarele BMW pentru Toyota nu ajung si la Lexus

Revista presei, 21 dec: Hyundai i30 ar putea primi o versiune de inalta performanta. Motoarele BMW pentru Toyota nu ajung si la Lexus

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Allan Rushforth, seful diviziei europene a marcii Hyundai, a declarat ca o versiune sportiva a lui i30 este luata in considerare. Daca va intra in productie, modelul va dezvolta circa 200 CP, potrivit Automarket.ro.

Dongfeng Motor Corp, al doilea mare constructor de automobile al Chinei dupa vanzari, a anuntat ca va investi 4,7 mld. dolari in propriile branduri auto in urmatorii cinci ani. Pana in 2016, Dongfeng isi propune sa vanda 3 mil. autovehicule, din care o treime vor fi vehicule comerciale, scrie capital.ro.

Propulsoarele diesel BMW, care vor ajunge pe unele modele Toyota, ca urmare a parteneriatului dintre cei doi producatori, nu vor putea fi preluate si de Lexus, relateaza promotor.ro.

Lansat in urma cu un deceniu si restilizat usor in 2005, Rexton este unul dintre cele mai longevive modele din industria auto si unul dintre putinele automobile care se pot lauda cu o cariera atat de indelungata. Doua fotografii spion surprinse in Coreea de Sud par sa confirme ipoteza conform careia SsangYong pregateste, in sfarsit, o generatie complet noua, scrie garajul.ro.

Lasa un comentariu