Acasa Revista Presei Revista presei, 20 dec: Exporturile din industria auto romaneasca vor creste in 2012. Clientii Citroen iau asigurari mai ieftine de la Generali

Revista presei, 20 dec: Exporturile din industria auto romaneasca vor creste in 2012. Clientii Citroen iau asigurari mai ieftine de la Generali

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Exporturile de automobile si componente auto vor creste anul viitor la 11 miliarde de euro, de la 10,3 miliarde euro in acest an, o contributie importanta urmand revina grupului Renault in Romania, a declarat luni, Constantin Stroe, presedintele ACAROM, citat de Ziarul Financiar.

Cele mai mari zece contracte de infrastructura pe 2011 costa 1,1 miliarde de euro, titreaza MEDIAFAX.

Bucurestenii ar putea sa calatoreasca in curand fara bilet in mod constant, din moment ce nu vor risca decat sa fie dati jos din mijlocul de transport in comun cu care calatoresc, scrie capital.ro.

Citroen Romania si Generali au incheiat la inceputul acestei luni un parteneriat exclusiv pentru a sprijini clientii Citroen in asigurarea autoturismelor oferindu-le acestora discounturi preferentiale la incheierea asigurarilor Casco si RCA, scrie voom.ro.

Sergio Marchionne s-a grabit sa anunte ca Fiat isi propune sa vanda in 2012 un total de 2.7 milioane de unitati. Criza economica l-a facut pe seful italienilor sa revizuiasca tinta cu 500.000 de unitati in minus, informeaza Automarket.ro.

Rusii ne prezinta BMW-ul verde-cromat, titreaza promotor.ro.

Lasa un comentariu