Acasa Revista Presei Revista presei, 15 dec: Piata auto europeana ar putea scadea cu 4% in 2012. Octavia 2 a ajuns la borna cu numarul 1,5 milioane

Revista presei, 15 dec: Piata auto europeana ar putea scadea cu 4% in 2012. Octavia 2 a ajuns la borna cu numarul 1,5 milioane

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Pretul mediu de vanzare al unui autoturism second-hand a scazut cu 9,6% in primele 11 luni ale acestui an, cea mai mare scadere fiind inregistrata de marcile Skoda (16,8%), Opel (13,2%) si Daewoo (11%), potrivit calculelor Auto.ro, citate de money.ro.

Pe cei 32 de kilometri ai autostrazii Arad-Timisoara vom putea circula incepand de sambata, au declarat, pentru Capital, surse oficiale din Ministerul Transporturilor.

Constructorul francez de automobile Bugatti va construi un model exclusiv intr-un singur exemplar, care va fi livrat in China unui client counoscut doar sub porecla „Simon”, relateaza Ziarul Financiar.

Exemplarul Octavia cu numarul 1.500.000 a parasit fabrica din Mlada Boleslav. Modelul aniversar este o Octavia Greenline alba, informeaza Automarket.ro.

In 2012, piata auto europeana va inregistra o contractie de minim 4 procente, se arata intr-un studiu al PricewaterhouseCoopers, citat de voom.ro.

Lasa un comentariu