Acasa Chevrolet Conducerea Chevrolet Europe va fi preluata de Susan Docherty. Wayne Branon se retrage

Conducerea Chevrolet Europe va fi preluata de Susan Docherty. Wayne Branon se retrage

de Adrian Mitrea

Susan Docherty si Wayne Brannon (sursa - GM)Susan Docherty a fost numita in functia de presedinte si director general (CEO) al Chevrolet Europe, decizie care va intra in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2012. Aceasta va ocupa functia detinuta anterior de Wayne Brannon, care a decis sa se retraga de la General Motors dupa38 de ani de activitate in cadrul companiei.

Incepand cu luna mai 2010, Susan Docherty a ocupat functia de vicepresedinte de vanzari, marketing si servicii post-vanzare in cadrul GM International Operations.

Susan Docherty a ocupat anterior postul de vicepresedinte pentru marketing SUA in cadrul GM. Printre alte functii importante pe care le-a ocupat pot fi amintite cele CEO al Buick-Pontiac-GMC, director de marketing in cadrul GM Europe, cu sediul in Germania, si director international de marketing si comunicare la Zurich.

Wayne Brannon s-a alaturat companiei GM in anul 1973. A detinut diverse pozitii in cadrul departamentelor de vanzari, marketing si planificare pentru Cadillac inainte de a deveni director GM de vanzari si marketing pentru Africa in anul 1992. Incepand din acel an, el a condus diverse activitati de vanzari si marketing in Africa, Orientul Mijlociu si America de Sud, locuind atat la Zurich cat si la Sao Paulo. De la inceputul anului 2006, a impulsionat activitatea de relansare a marcii Chevrolet in Europa.

„2011 a fost un an special. Nu-mi pot imagina un mod mai potrivit de a-mi incheia cariera de 38 de ani decat sarbatorind aniversarea centenarului marcii pe care o iubesc”, a declarat Branon, intr-un comunicat de presa.

In timpul conducerii lui Brannon, Chevrolet si-a dublat volumul vanzarilor in Europa. In anul 2011, anul sarbatoririi centenarului marcii, pe pietele europene au fost lansate sapte noi modele Chevrolet.

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu