Acasa Industrie Magna cumpara patru turnatorii de aluminiu in Europa: doua in Germania si cate una un Polonia si Ungaria

Magna cumpara patru turnatorii de aluminiu in Europa: doua in Germania si cate una un Polonia si Ungaria

de Radu Preda

 

Baie de ulei (sursa - BDW)

Cosma International, companie detinuta furnizorul de componente auto Magna International, va prelua patru turnatorii de aluminiu in vid la inalta presiune ale grupului BDW, lider in aceasta industrie, cu clienti precum Volkswagen, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Ferrari si ZF. Doua dintre uzine sunt in Germania, una in Polonia si una in Ungaria, a anuntat Magna International.

Tranzactia ar putea fi incheiata in primul trimestru din 2012. Achizitia extinde si completeaza capacitatea Magna de a furniza solutii usoare pentru structuri complexe si componente de sasiu din otel, aluminiu sau aluminiu-otel.

„Tehnologiile dobandite de BDW vor completa capacitatile de turnare la presiune mica din Ontario, Canada”, a declarat Horst Prelog, presedinte al Cosma.

BDW se asteapta la vanzari totale de aproximativ 160 milioane euro in 2011.

Cosma International are 47 de unitati de productie si 25 de centre de inginerie si dezvoltare la nivel global.

Furnizorul canadian de componente auto Magna International are 107.000 de angajati in 275 de unitati de productie si 85 de centre de inginerie. Este furnizorul auto cu cel mai diversificat portofoliu de produse si cel care a vrut sa preia Opel de la General Motors.

Lasa un comentariu