Acasa Fiat Fiat recheama in Romania 151 de unitati Scudo

Fiat recheama in Romania 151 de unitati Scudo

de Vlad Barza

Fiat Scudo (sursa - Fiat)

Fiat recheama prin intermediul importatorului AutoItalia 151 de masini modelul Scudo la care ar putea exista probleme cu o supapa de vacuum frana. Interventia in service ar trebui sa dureze sub jumatate de ora. Modelul Scudo este produs in Franta impreuna cu versiuni similare ca design vandute sub marcile Peugeot si Citroen. Printre marcile care au mai facut rechemari anul acesta in tara se numara Dacia, Renault, Mazda, Honda, Opel, Chevrolet, Nissan, Mitsubishi si BMW.

Italienii fac aceasta rechemare deoarece supapa pompei de vacuum servofrana ar putea sa fie necorespunzatoare, avand drept consecinta scaderea in timp a performantelor servofranei. Nu s-au inregistrat accidente legate de posibilul defect.

Posesorii masinilor au fost invitati in showroom unde supapa pompei de vacuum va fi inlocuita in mai putin de jumatate de ora. Scudo este un model plasat intre Doblo si Ducato in gama de van-uri a Fiat si este produs in Franta la uzina unde Peugeot si Citroen produc doua modele cu design asemanator: Expert, respectiv Jumpy.

Printre marcile care au mai facut rechemari anul acesta in tara se numara Dacia, Renault, mazda, Honda, Opel, Chevrolet, Nissan, Mitsubishi si BMW.

Lasa un comentariu