Acasa Revista Presei Revista presei, 2 noi: Indemn de la presedintele Ferrari pentru Berlusconi. RATB se extinde pentru complexurile rezidentiale noi

Revista presei, 2 noi: Indemn de la presedintele Ferrari pentru Berlusconi. RATB se extinde pentru complexurile rezidentiale noi

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Presedintele Ferrari, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Italia, l-a indemnat pe premierul italian Silvio Berlusconi sa demisioneze, pentru ca tara sa poata sa se ocupe de criza datoriei, intr-o scrisoare deschisa publicata in cotidianul La Repubblica, relateaza BBC News Online, informatie preluata de Ziarul Financiar.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) isi va extinde reteaua de transport spre marile centre comerciale si cartierele rezidentiale noi, prin prelungirea unor linii deja existente si infiintarea altora noi, scrie capital.ro.

Pare greu de crezut, insa o italianca a fost amendata cu 32.000 de euro pentru ca si-a parcat masina neregulamentar in urma cu… 2000 de ani, potrivit Automarket.ro.

Ministerul Apararii din Italia si-a comandat 19 Maserati Quattroporte blindate, scrie masini.ro.

Lasa un comentariu