Acasa Romania AutoItalia s-a mutat din cladirea pe care a folosit-o ca sediu central timp de aproape zece ani

AutoItalia s-a mutat din cladirea pe care a folosit-o ca sediu central timp de aproape zece ani

de Adrian Mitrea

AutoItalia Showroom Colentina - Bucuresti (sursa - 0-100.ro)

AutoItalia, compania care importa in Romania marcile Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati, Infiniti si Fiat Professional s-a mutat din cladirea inchiriata de pe bulevardul Timisoara pe care a folosit-o ca sediu central timp de aproape zece ani. Cea mai mare parte a angajatilor s-au mutat in showroom-ul AutoItalia din Colentina, iar cativa dintre ei au fost repartizati la showroom-urile din Militari si Piata Presei Libere.

Aceasta mutare permite oamenilor din sediul central sa fie mai aproape de produsele comercializate de companie si reprezinta, in acelasi timp, o economie de bani, potrivit oficialilor AutoItalia.

Compania AutoItalia a trecut prin schimbari profunde in ultimul an. In luna mai a avut loc anuntul oficial ca AutoItalia are un nou proprietar, Levy Group, importatorul masinilor Fiat in Israel, care a preluat in totalitate firma de la familia Stein pentru „mai multe milioane de euro”.

La inceputul lunii iulie din acest an masinile SsangYong, importate pana atunci de AutoItalia, au trecut la o alta companie, New Kopel. Tot in iulie AutoItalia a cedat si importul motocicletelor Honda catre Honda Trading Romania, compania care importa in tara doar automobile marca Honda.

Lasa un comentariu