Acasa Revista Presei Revista presei, 30 sept: SUV-urile au devenit mai putin letale. VW Jetta, desemnata cea mai buna masina de tractat rulote

Revista presei, 30 sept: SUV-urile au devenit mai putin letale. VW Jetta, desemnata cea mai buna masina de tractat rulote

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Politia pariziana a confiscat 11 supercaruri apartinand fiului presedintelui Guineei Ecuatoriale. Printre ele s-au numarat doua Bugatti Veyron, un Ferrari Enzo si un Rolls Royce, scrie Automarket.ro.

Un nou studiu arata ca SUV-urile nu mai sunt atat de letale in cazul unui accident cu o masina normala, insa raman cele mai frecvente cauze ale deceselor pe drumurile rutiere, relateaza voom.ro.

Jerome Mouillet a fost desemnat Director al uzinei Michelin Floresti Anvelope, preluand atributiile detinute de Carmen Petcu, care va prelua un alt post in cadrul Grupului Michelin, informeaza Ziarul Financiar.

Masinile ar putea fi ridicate numai ca masura exceptionala. Sumele incasate devin venituri la bugetele locale, titreaza money.ro.

Clubul Caravan, cea mai mare oragnizatie de gen din Europa, alege anual masina ideala pentru tractarea rulotei. In acest an castig de cauza a avut VW Jetta, scrie promotor.ro.

Grupul Tiriac a finalizat procesul de rebranding demarat in urma cu cateva luni, oferind o noua imagine pentru toate liniile sale de business – auto, imobiliare, leasing, servicii financiare sau transport aerian, scrie garajul.ro.

Lasa un comentariu