Acasa Revista Presei Revista presei, 1 aug: Ieftiniri la Rompetrol si Lukoil. Familia primarului din Mogosoaia scoate la vanzare dealerul VW din Ploiesti

Revista presei, 1 aug: Ieftiniri la Rompetrol si Lukoil. Familia primarului din Mogosoaia scoate la vanzare dealerul VW din Ploiesti

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Jenson Button a castigat cursa de la Hungaroring desfasurata partial pe ploaie in fata lui Sebastian Vettel si Fernando Alonso. Lewis Hamilton a ratat victoria din cauza unei strategii eronate, relateaza Automarket.ro.

Compania Lukoil a redus preturile carburantilor comercializati in reteaua proprie cu 5 bani/litru, atat la benzina, cat si la motorina, scrie capital.ro, iar Rompetrol a ieftinit benzina cu 2 bani/litru, dupa ce a scumpit-o cu 22 de bani de la inceputul lunii, informeaza tot capital.ro.

Dealerul VW-Audi din Ploiesti, la vanzare. Proprietarii, familia primarului din Mogosoaia, vor sa faca rost de bani, titreaza Ziarul Financiar.

Volvo recheama 8.400 de masini pentru probleme la servodirectie, titreaza money.ro.

Intre 22 si 24 iulie 2011, proprietarii de Dacia Duster care fac parte din Asociatia Club Duster s-au reunit, in premiera, la Rucar, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu